Michael Schumacher, victima medicilor? Posibile explicaţii pentru starea fostului pilot de Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unei reviste din Germania, Michael Schumacher ar fi, de fapt, victima medicilor care i-au acordat primele îngrijiri după accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013.

Conform jurnaliştilor de la „Stern“, Michael Schumacher ar fi fost conştient în momentul în care medicii au ajuns la el, însă starea de sănătate s-ar fi înrăutăţit brusc după intervenţia acestora. Cu alte cuvinte, doctorii ar fi gestionat prost situaţia, motiv pentru care fostul sportiv a intrat în comă. 

Publicaţia nemţească critică decizia de a-l urca pe fostul pilot de Formula 1 într-un elicopter, întrucât din cauza ventilaţiei, acestuia i s-ar fi făcut rău în elicopter şi astfel a fost nevoie de o escală la spitalul din Moutiers, pentru a-i fi stabilizată starea. Ce se ştie sigur este că Schumacher a ajuns la spitalul din Grenoble cu o întârziere de aproximativ două ore, fapt care ar fi agravat situaţia. „Şansele de revenire după un asemenea accident sunt mult mai mari dacă operaţia are loc imediat după accident“, notează sursa citată.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Michael Schumacher face mici progrese încurajatoare. Rezerva germanului din spital a fost asaltată de necunoscuţi

Un medic german aduce veşti excelente despre Michael Schumacher

Michael Schumacher, ţinta păcălelilor într-o publicaţie germană. Cititorii au contestat vehement iniţiativa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite