Michael Schumacher a fost dat în judecată pentru un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael Schumacher, aflat în spital de pe 29 decembrie 2013, în urma unui accident de schi, a fost denunţat pentru un accident rutier produs în Spania, pe 17 noiembrie 2013.

Michael Schumacher s-ar fi aflat la volanul unei maşini închiriate, în apropiere de Sevilla şi a fost acuzat că nu ar fi a acordat prioritate unui motociclist, care ar fi suferit o fractură la încheietura mâinii şi ar fi avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, notează „Daily Mail“. Presupusa victimă solicită daune pentru motorul avariat şi pentru alte bunuri avariate, precum casca şi un ceas. Avocatul motociclistului a înaintat denunţul împotriva fostului pilot de Formula 1 pe fond penal şi civil, iar Judecătoria din Sevilla a anunţat că nu e necesară prezenţa acuzatului, o menţiune ciudată, având în vedere starea neamţului. 

Schumacher este internat de la finalul anului trecut într-un spital din Grenoble, după accidentul de schi suferit în staţiunea Meribel, din Alpi. În vârstă de 45 de ani, fostul sportiv a fost supus la două operaţii la cap, ulterior fiind ţinut în comă indusă şi aflându-se în proces de trezire.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Michael Schumacher, victima medicilor? Posibile explicaţii pentru starea fostului pilot de Formula 1

Michael Schumacher face mici progrese încurajatoare. Rezerva germanului din spital a fost asaltată de necunoscuţi

Un medic german aduce veşti excelente despre Michael Schumacher

Michael Schumacher, ţinta păcălelilor într-o publicaţie germană. Cititorii au contestat vehement iniţiativa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite