Michael Jordan şi-a luat casă de 12,4 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complexul de lux în care se va muta Michael Jordan
Complexul de lux în care se va muta Michael Jordan

Cel mai mare baschetbalist din istorie deţine cea mai impozantă locuinţă din luxosul Palm Beach County, întinsă pe un domeniu de 28.000 de metri pătraţi. “Air” Jordan va fi vecin cu jucătorii de golf Tiger Woods şi Rory McIlroy.

Michael Jordan este foarte aproape de a se muta în noua lui reşedinţă. Întinsă pe un domeniu de 28.000 de metri pătraţi, somptuoasa vilă este situată pe un domeniu al fostului mare jucător de golf american Jack Nicklaus. Ea se întinde pe trei parcele din ultra-exclusivul club Bear, iar construcţia ei a început în 2010. Conform unui agent imobiliar care se ocupă de zona respectivă, Jeff Lichtenstein, vila lui Jordan are 11 dormitoare, o piscină acoperită, o casă specială, cu două etaje, pentru oaspeţi şi, evident, o zonă destinată sportului, care are amplasat în centru un teren de baschet. De asemenea, nu putea lipsi un mini-cinema pentru apropiaţii lui şi ai familiei.

Conform specialiştilor în domeniu imobiliar din zonă, casa, a cărei construcţie a durat 3 ani şi a costat 12,4 milioane de dolari, este cea mai impozantă locuinţă de familie din luxosul Palm Beach County.

Pentru că este situată într-o zonă rezervată oamenilor cu bani, casa lui Michael Jordan este învecinată cu proprietăţile câtorva jucători de golf celebri: Tiger Woods sau Rory McIlroy. Acesta din urmă este clasat pe primul loc în clasamentul mondial de golf, dar mai mult de asta, este cunoscut în lumea fanilor sportului ca fiind iubitul jucătoarei de tenis daneze Caroline Wozniacki, fost lider mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite