Schimbare de strategie la Steaua: Mihai Stoica le dă o veste bună fanilor stelişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Stelei, Mihai Stoica, i-a anunţat pe suporterii Stelei că, începând din sezonul viitor, vor putea să-şi achiziţioneze abonamente de acces la meciurile echipei favorite.

Această schimbare a survenit ca urmare a succesului pe care l-a avut Steaua anul trecut la capitolul comercializare bilete. MM Stoica a precizat că toate abonamentele vor fi valabile atât pe stadionul Ghencea, cât şi pe Arena Naţională.

„Pentru Liga 1, sezonul 2013-2014, chiar dacă vom juca pe Naţional Arena şi în Ghencea, vom emite ABONAMENTE. E mai complicat, dar nu se mai poate fără. Posesorul abonamentului va avea loc pe Naţional Arena şi loc pe Ghencea. Pe Arena va intra cu card şi pe Ghencea cu un bilet fără valoare pe care-l va putea achiziţiona de la o casă specială deschisă pentru abonaţi. Abonaţii vor beneficia de prioritate la achiziţionarea biletelor în competiţiile europene. Dac-o fi cazul...”, a spus MM Stoica pe o reţea de socializare. Oficialul stelist nu a precizat, însă, şi preţul acestor abonamente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite