Messi, mesaj pentru poporul argentinian: ce a anunţat căpitanul „pumelor“ pe Twitter, Facebook şi Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O imagine care spune povestea finalei: Messi (numărul 10), înconjurat de patru nemţi. FOTO: AFP
O imagine care spune povestea finalei: Messi (numărul 10), înconjurat de patru nemţi. FOTO: AFP

Fotbalistul de 27 de ani n-a reuşit să-şi îndeplinească visul şi să cucerească Cupa Mondială în Brazilia. După eşecul cu Germania, Leo s-a adresat argentinienilor.

Printr-o decizie controversată, FIFA l-a numit pe Messi drept cel mai bun jucător al turneului final. Până şi Maradona, conaţional şi foarte bun prieten cu Leo, a criticat această opţiune. Din România, Cosmin Olăroiu s-a arătat şi el împotriva alegerii făcute de forul Mondial.

Pentru Messi însuşi trofeul Balonului de Aur al Mondialului brazilian n-a avut nicio valoare. De altfel, acest lucru s-a şi văzut pe faţa starului argentinian, după ce el a primit distincţia la Rio de Janeiro.

Messi nici acum nu şi-a revenit după finala pierdută cu Germania, iar primirea spectaculoasă pe care argentinienii au organizat-o pentru echipa naţională n-a făcut altceva decât să sporească regretele căpitanului „pumelor“ legate de pierderea trofeului suprem în fotbal.

Tocmai de aceea, Leo a publicat un mesaj pentru poporul argentinian pe conturile sale de Twitter, Facebook şi Instagram.

„În primul rând, vreau să vă mulţumesc pentru primirea călduroasă de care am avut parte la revenirea acasă. Ne-aţi copleşit cu dragostea voastră. Îmi cer scuze că noi, ca echipă, n-am putut juca la înălţimea aşteptărilor voastre în finala cu Germania pentru a va face o mare bucurie“, a fost mesajul lui Messi pentru conaţionalii săi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite