FOTO şi VIDEO Spectcol total făcut de fotbalişti de zeci milioane de euro într-un meci caritabil jucat între „Prietenii lui Messi” şi „Restul lumii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi şi Neymar au jucat la Lima pentru o cauză nobilă FOTO Marca
Messi şi Neymar au jucat la Lima pentru o cauză nobilă FOTO Marca

„Duelul Giganţilor” desfăşurat la Lima, în capitala statului Peru, a pus faţă în faţă, într-un meci caritabil, două echipe formate din fotbalişti de zeci de milioane de euro. Deşi vor fi coechipieri la Barcelona, Messi şi Neymar au fost adversari în această confruntare.

Peste 50.000 de oameni au asistat pe cel mai mare stadion din Lima la „Duelul Giganţilor” care a pus faţă în faţa echipa prietenilor lui Messi şi echipa restului lumii în care a jucat Neymar. Paradoxal, deşi la echipa de club, Messi şi Neymar sunt colegi, în Peru cei doi au fost adversari şi au jucat fotbal pentru o cauză nobilă.

În final, echipa prietenilor lui Messi a câştigat jocul cu scorul de 8-5, Messi şi Neymar reuşind să înscrie fiecare câte două goluri pentru echipele lor. De altfel, brazilianul Barcelonei a marcat cel mai frumos gol al serii, reuşind un lob magnific, de la centrul terenului.

Pentru echipa lui Messi au marcat Messi (11, 37), Dani Alves (13), Osvaldo (24), Pablo Aimar (41), Lavezzi (45, 57) şi Buonanotte (55), iar pentru echipa restului lumii au înscris: Gaston Ramírez (42), Neymar (48, 68), Malouda (49), Dani Alves (penalty - 61).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite