Messi-mania, la Paris! Suma absurdă cu care s-au vândut biletele pentru meciul la care argentinianul a fost doar spectator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Venirea atacantului argentinian la PSG a generat o adevărată nebunie printre fanii grupării franceze, biletele la partida înaintea căreia au fost prezentate noile achiziţii ajungând să fie vândute pe piaţa neagră la preţuri incredibile.

Transferurile stelare realizate în această vară, Messi, Ramos, Donnarumma, Hakimi şi Wijnaldum, au fost prezentate fanilor, sâmbătă seară, înaintea partidei cu Strasbourg, din etapa a doua din Ligue 1, prilej pentru o nouă dovadă a entuziasmului fanilor vicecampioanei Franţei. 

Deşi se ştia că nu va debuta în acea întâlnire, argentinianul nefiind pregătit încă pentru un meci oficial, dorinţa de a prinde un bilet la partida de pe Parc des Princes a aruncat în aer preţul biletelor. Conform Le Parisien, mai mulţi abonaţi ai clubului au decis să-şi vând locul la meciul cu Strasbourg în schimbul unor sume uriaşe, fanii pătimaşi fiind nevoiţi să scoată din buzunar până la 5.000 de euro pentru achiziţionarea acestora. „Nebunie curată, o consecinţă a venirii lui Lionel Messi la Paris în această săptămână“, a notat sursa citată.

În faţa unui stadion arhiplin, Messi le-a mulţumit suporterilor pentru susţinere şi i-a asigurat că va face tot ce ţine de el să recupereze cât mai rapid luna de inactivitate. „A fost o săptămână deosebită pentru mine. Vreau să vă mulţumesc tuturor şi să vă spun că sunt foarte fericit că am venit aici. Sper să fac un sezon minunat, abia aştept să joc!”, a spus argentinianul. 

Messi, al cărui transfer la PSG a fost oficializat marţi, nu a fost inclus sâmbătă în lot, el având la activ doar două antrenamente în ultimele 30 de zile, în timp ce precedentul său meci oficial a fost finala Copei America, pe 10 iulie, partida în care Argentina a învins Brazilia.

Acest aspect a fost subliniat şi de antrenorul Pochetino, care a declarat că nu are de gând să forţeze revenirea fotbalistului pe gazon. „Prioritar pentru el este să se simtă din ce în ce mai bine. Abia atunci vom putea şti dacă este pregătit să evolueze în partide“, a declarat tehnicianul la conferinţa de presă.

Meci-spectacol cu 6 goluri

După ceremonia de prezentare, Messi şi celelalte achiziţii au luat loc în tribune şi au asistat la o victorie spectaculoasă a noii lor echipe, scor 4-2 (3-0). PSG a dominat începutul de meci şi a înscris de trei ori în prima jumătate de oră, prin Icardi (3), Mbappe (25) şi Draxler (27), scor înregistrat şi la pauză. Oaspeţii s-au apropiat la un singur gol în doar 11 minute (Gameior 53 şi Ajorque 64), însă au rămas în zece oameni după eliminarea lui Djiku (81), iar Sarabia (86) a stabilit rezultatul final. 

După două etape, PSG are maximum de puncte, în prima etapă parizienii învingând Troyes, în deplasare, scor 2-1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite