Messi al handbalului masculin joacă în România: Dinamo are în lot un sportiv care uimeşte Europa în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spre deosebire de campionatul românesc de fotbal, acolo unde echipele transferă anonimi pe bani puţini, campioana României la handbal masculin a făcut achiziţii de cinci stele în vară.

Dinamo i-a adus pe fraţii Allahkaram şi Sajad Esteki în perspectiva participării în grupele Ligii Campionilor, iar calitatea celor doi s-a văzut în prestaţiile de pe teren.

Chiar dacă elevii lui Eliodor Voica au ratat calificarea în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, stranierii lotului au strălucit în mai toate meciurile. Dovada cea mai bună e că Sajad Esteki e golgheterul la zi în Liga Campionilor, având 68 de goluri marcate în tricoul alb-roşu. 

Inclusiv în ultimul meci din Ligă, câştigat de bucureşteni cu 35-29 cu ABC de Braga, internaţionalul iranian a reuşit un joc excelent, marcând 15 goluri de unul singur.

Până să vină în România, Sajad Esteki a jucat în Germania, la Stuttgart, şi în Qatar, la Al-Gharafa. Un salariu lunar de aproximativ 4.000 de euro şi perspectiva participării în grupele Ligii Campionilor l-au convins să semneze, în vară, cu Dinamo.

În acest moment, „câinii“ au trei iranieni în lot, Seyed Alireza Mousavi fiind şi el coleg cu fraţii Allahkaram şi Sajad Esteki. De altfel, Federaţia Internaţională de Handbal (EHF) a realizat un material special cu cei trei iranieni de la Dinamo.

VEZI REPORTAJUL CELOR DE LA EHF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite