Messi, exasperat: Cum a răbufnit după ce doi puşti au vrut să-l filmeze pentru TikTok VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Starul catalanilor pare că n-a trecut nici acum peste dezamăgirea eliminării din optimile Ligii Campionilor, posibil ultima sa apariţie la Barcelona, în această competiţie.

Barcelona a încheiat socotelile cu Liga Campionilor, după încă o stagiune sub aşteptări, în această competiţie. La Paris, în returul de pe „Parc des Princes“ cu PSG, a fost doar 1-1, aşa că spaniolii au părăsit competiţia, după eşecul din tur, 1-4 pe „Camp Nou“.

Meciul de la Paris a fost o dezamăgire pentru Messi din două motive. Pe lângă faptul că a adus eliminarea de la Ligă, partida a însemnat şi un moment rar pentru Leo: penalty ratat, pe finalul primei părţi, la scorul de 1-1.

Şi se pare că aceste evenimente nefericite l-au marcat pe Messi. Pentru că, după cum a arătat Digi Sport, argentinianul tocmai şi-a descărcat nervii pe doi puşti care încercau să-l filmeze pentru TikTok. În momentul în care Leo se pregătea să părăsească baza de pregătire a catalanilor, el a fost asaltat de cei doi tineri. Aceştia şi-au lipit telefoanele de geamul maşinii argentinianului, moment în care Messi a răbufnit: „De ce vreţi de fiecare dată să faceţi acelaşi clip, dacă deja s-au făcut o sumedenie la fel? Nu se poate să faceţi asta în fiecare zi. Vouă vi se pare normal să faceţi mereu asta?“.

Conştienţi că l-au supărat pe idolul lor, cei doi puşti şi-au cerut scuze, în mod repetat.

VEZI INCIDENTUL CU LIONEL MESSI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite