Messi e în al noulea cer! Thiago va fi urmaşul său la Barcelona

Cel mai bun fotbalist din lume, argentinianul Leo Messi trăieşte momente speciale în acest weekend.

Ştiri pe aceeaşi temă

Messi a fost învoit de la antrenamentul Barcelonei pentru a merge la o clinică din oraş, acolo unde iubita sa Antonella a născut un băieţel. Fiul lui Messi va fi botezat Thiago, iar tatăl său, în vârstă de 25 de ani, e convins că micuţul va fi urmaşul său în tricoul Barcelonei. "Astăzi sunt cel mai fericit om din lume, s-a născut fiul meu şi Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru acest cadou. Mulţumesc familiei mele pentru sprijin! Vă îmbrăţişez pe toţi!", a postat Messi pe facebook, dezvăluind fanilor că i-a pregătit copilului un tricou al Barcelonei.
Thiago Messi va avea dublă cetăţenie: argentiniană şi spaniolă. Colegul de naţională al lui Leo, Sergio "Kun" Aguero, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Messi: "Bine ai venit, Thiago!! Şi să ştii că eu îţi voi face cadou tricoul naţionalei Argentinei! Felicitări, Leo!!"
Copilul s-a născut puţin după ora 17:00, după cum a anunţat fostul director al Barcelonei, Gabriel Masfurroll. Micuţul Messi cântăreşte 3,72 kg şi are 53 cm.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările