Messi, distrus în presa franceză: Un impresar a explicat ce face Leo la Barcelona

Messi, distrus în presa franceză: Un impresar a explicat ce face Leo la Barcelona

Lionel Messi, un zeu la Barcelona

Foarte puţini oameni din lumea fotbalului şi-au permis să-l vorbească de rău pe starul argentinian, însă acum „France Football“ a publicat o declaraţie explozivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Messi e un fotbalist emblematic pentru Barcelona, însă tot ce se întâmplă în ultima perioadă lasă impresia că, treptat, a ajuns să se considere mai mare decât clubul la care a cunoscut gloria. 

Exact asta a spus şi fostul impresar al lui Antoine Griezmann, atacant care e coleg cu Leo la Barcelona. În dialog cu „France Football“, Éric Olhats (57 de ani) l-a făcut praf pe Messi pentru atitudinea sa. 
 
„Messi controlează totul. E şi împărat, şi rege, în acelaşi timp. A instituit regimul terorii. Fie eşti cu el, fie eşti împotriva lui“, a spus Olhats. 
 
Afirmaţiile sale au stârnit o reacţie dură din partea lui Thierry Henry, fost jucător la Barcelona: „Nu realizaţi ce a făcut Messi pentru Barcelona şi pentru fotbal? Lăsaţi-l în pace! Când se va retrage, vom plânge toţi!“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările