Mesajul Mihaelei Buzărnescu, după ce a fost învinsă de canadianca Bianca Andreescu la un turneu în Mexic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Buzărnescu a rupt blestemul înfrângerilor, la turneul de la Acapulco, însă apoi a fost învinsă de Bianca Andreescu, în turul al doilea al turneului.

Buzărnescu trecuse de Daria Gavrilova în turul I, dar apoi a clacat în faţa canadiencei de origine română, Bianca Andreescu, care s-a impus cu 6-2, 7-5. 

Viziibil dezamăgită, Mihaela Buzărnescu (locul 31 WTA), dar aflată în scădere de formă, a postat un mesaj pe facebook, în care anunţă că nu va renunţa la visurile ei. 

„E foarte greu să ţi se numere înfrângerile şi nereuşitele, mai ales în sporturile individuale, unde totul se răsfrânge direct asupra sportivului. Eu voi continua să lupt pentru visul meu. Voi lupta pentru visul meu la fiecare servă, la fiecare venire la fileu, la fiecare victorie sau înfrângere. Pot avea zile bune sau mai puţin bune, dar mă voi bucura de acum pentru ficare minge câştigată şi, de-o fi să ies învingătoare, pentru fiecare victorie. Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere, dar şi pentru critici. Mă fac mai puternică, mai dornică să arăt ce pot. Vă respect şi vă iubesc!”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Facebook.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite