Mesajul lui Edi Iordănescu după ce a devenit selecţioner: Am spus un Da puternic pentru echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
edi iordanescu

Noul selecţioner al echipei naţionale, Edward Iordănescu, a postat, joi, pe Facebook, un mesaj prin care le mulţumeşte celor care l-au felicitat şi l-au încurajat şi promite că va da tot ce are mai bun pentru prima reprezentativă.

“Salut. Vreau să vă mulţumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare şi încurajare. Vă promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare. Nu promit însă să reuşesc să vă şi răspund tuturor, dar sunt sigur că înţelegeţi motivele. Pot însă să vă promit că o să dau tot ce am mai bun pentru echipa naţională şi la final să dea Dumnezeau să mergem împreună în Germania pentru turneul final. Vă garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparţine în exclusivitate, aşa cum a fost în toate colaborările mele trecute şi îmi voi asuma total responsabilitatea rezultatelor. Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare, nu am ezitat niciun moment, am spus un Da puternic pentru echipa naţională şi am încredere mare în munca pe care o putem face împreună cu stafful, echipa şi toţi cei implicaţi în proiect. Uniţi pentru România !!”, este mesajul lui Iordănescu.

Edward Iordănescu a fost numit, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite