Mesaj virulent după ce a stat 21 de ore la vama Nădlac: „Şi apoi întrebăm de ce lumea pleacă din ţară!“

Mesaj virulent după ce a stat 21 de ore la vama Nădlac: „Şi apoi întrebăm de ce lumea pleacă din ţară!“

Răzvan Marin a avut o călătorie de coşmar

Pentru Răzvan Marin (23 de ani) drumul parcurs de la Amsterdam până la graniţa României a fost unul fără peripeţii. Apoi, intrarea în ţară s-a transformat într-un coşmar uriaş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan Marin s-a numărat printre românii care s-au lovit de haosul de la vama Nădlac şi s-au confruntat cu o situaţie incredibilă, pierzând ore întregi acolo.

Revoltat de scenele pe care le-a văzut şi de experienţa neagră pe care a trăit-o, mijlocaşul de 23 de ani, legitimat la Ajax Amsterdam, a avut, mai întâi, o postare dură pe reţelele de socializare: „Să tot vrei să vii acasă. După ne întrebăm de ce pleacă lumea în străinătate. Încă puţin şi se fac 18 ore de când ne chinuim să facem acei 5-6 kilometri pentru a intra în România“.

Ulterior, internaţionalul român a oferit o declaraţie şi pentru gsp.ro: 

*Da, am reuşit să intrăm. Suntem împreună. Cam 18-20 de ore am stat. Suntem bine. A durat mult pentru că erau procedurile de verificare din cauza acestui coronavirus. Ne-au verificat, am completat o declaraţie. Nu mai contează acum. Asta a fost să fie.

*Sunt cu familia şi cu un fin. Ne-am întors din Olanda. Am făcut 16 ore de la Amsterdam până la Nădlac şi am stat 21 de ore, de la 8 dimineaţa până următoarea zi la 5 dimineaţa. Nu mai am ce să spun. Am trecut prin toate stările. Ca mine au fost mulţi alţi oameni. Concluzia? Asta e. Se poate întâmpla.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările