Mesaj emoţionant de la un fost mare rival al lui Michael Schumacher: "Trebuie să lupţi aşa cum o făceam noi pe pistă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul pilot de Formula 1 Mika Hakkinen i-a adresat o scrisoare deschisă germanului Michael Schumacher, în care a notat că accidentul suferit de acesta este "doar o nouă provocare" şi că fostul campion trebuie acum să lupte aşa cum o făcea atunci când concura.

"Accidentul tău este doar o nouă provocare. Trebuie să lupţi din nou, exact aşa cum o făceam amândoi pe pistă", a precizat Hakkinen în scrisoarea publicată de Bild am Sonntag, relatează presa internaţională.

Mika Hakkinen a făcut referire şi la un accident grav suferit de el în 1995, când a fost rănit tot la cap. "Am supravieţuit cu ajutorul familiei mele şi al doctorilor. Sunt sigur că tu primeşti acelaşi tip de ajutor".

"Fă-mi o favoare: de data asta nu încerca să ajungi primul. Nu trebuie să ai cel mai bun timp în această cursă. Trebuie să îţi acorzi tot timpul de care ai nevoie", a menţionat Hakkinen.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

FANII SE ROAGĂ PENTRU VIAŢA LUI SCHUMI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite