Mertens, reacţie categorică după atacul românilor: Ce a spus belgianca, după jignirile primite pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mertens

Elise Mertens a urcat de pe locul 21 până pe locul 16 ca urmare a victoriei obţinute asupra Simonei Halep (2 WTA) în finala de la Qatar Total Open.

Elise Mertens a bătut-o, în premieră, pe Simona Halep, după două partide în care românca o învinsese, clar, în minimum de seturi.

Inclusiv acum, la Doha, Mertens părea că va ceda în faţa Simonei, după ce aceasta a luat primul set şi a condus cu 2-0 în setul secund. Apoi însă, belgianca de 23 de ani a solicitat un time-out medical, pe motiv că s-ar fi accidentat. La reluarea meciului, a început revenirea lui Mertens, care, ulterior, s-a şi impus în decisiv.

La câteva ore după triumful de la Doha, pagina de Facebook a lui Mertens a fost asaltată de fanii lui Halep, aceştia acuzând-o pe Elise, printre jigniri şi înjurături, că ar fi trişat, atunci când a cerut acel time-out medical.

La două zile după această situaţie, ziare.com a oferit replica lui Mertens.

Ce a spus Elise Mertens?

*Mi s-a blocat spatele puţin. După ce ai jucat atât de multe meciuri, se poate întâmpla. Aşa că aveam nevoie neapărat de fizioterapeut pe teren. M-a ajutat să mă mişc mai bine.

*Din acel moment, am încercat să nu mă mai gândesc la spatele blocat, ci să intru în joc şi să mă concentrez pe puncte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite