„Meme Stoica este bun în funcţia de... curvă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a semnat abia ieri contractul cu Ştiinţa şi şi-a intrat imediat în rol, având o primă întâlnire cu presa în care l-a atacat pe Mihai Stoica. Piţi a promis că va sta cinci ani la Universitatea şi că va aduce în Bănie titlul şi Cupa României, trofee care le lipsesc oltenilor de aproape 20 de ani. 

Victor Piţurcă este de ieri manager general la Universitatea Craiova şi în acte. Fostul selecţioner a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea din Bănie şi are misiunea să readucă Ştiinţa în prim-planul fotbalului românesc.

„Au mai fost câteva probleme de ordin juridic de pus la punct şi discuţii legate de viitor. Piţurcă este începând de astăzi (ieri - n.r.) manager şi antrenor la Craiova cu acte în regulă. A semnat pe cinci ani!", a anunţat mândru finanţatorul „juveţilor", Adrian Mititelu. „Pentru Universitatea va începe o perioadă cu rezultate bune, dar cu răbdare şi sprijin. Singur, Piţurcă nu poate face minuni", a adăugat Mititelu.

După o lună de muncă la Craiova fără să scoată vreun cuvânt, Victor Piţurcă s-a prezentat destins în faţa ziariştilor şi a vorbit despre planurile sale de viitor la Universitatea, despre echipa naţională, Mutu, Steaua şi diverse personaje din fotbalul românesc.

A întârziat 15 minute, motivul fiind două clauze din contract cu care a fost de acord în ultimul moment, după ce s-a consultat cu avocaţii. „Am avut antrenament, am discutat şi cu băieţii, am semnat şi contractul şi de asta am ajuns puţin mai târziu", s-a scuzat Piţi.

Victor Piţurcă despre

Contractul cu Craiova:
„Cinci ani nu plec niciunde. Rămân la Universitatea, am principiile mele. Sigur, fotbalul este imprevizibil, poate retrogradăm, nu exclud nici o astfel de posibilitate".

Obiectivul la Universitatea: „Sper să facem un grup de jucători cu care să mergem 4-5 ani. Sper să aducem câţiva jucători valoroşi în iarnă şi să obţinem locul pe care îl dorim. În primul an va fi mai greu, dar mă gândesc la un loc de cupele europene şi la un trofeu, Cupa României. Sezonul viitor ne vom bate la titlu, iar peste trei ani suntem obligaţi să-l câştigăm".

Echipa actuală:
„Băieţii au o mentalitate de care trebuie să se debaraseze imediat pentru a face performanţă. Cine nu reuşeşte, se va despărţi de Craiova, indiferent de nume. Au fost ţinuţi în palmă de patron, şi aici Mititelu are partea lui de vină".

Steaua:
„Am lăsat echipa pe primul loc, cu jucători de la echipe de la retrogradare, aşa cum s-a tot spus. Am făcut însă achiziţii cu banii care erau atunci. Apoi au fost aduşi jucători pe bani mult mai mulţi, dar ei trebuie să confirme. Vreau să bat Steaua! Nu-mi pare rău că am bătut Craiova în Ghencea, pentru că acum ar fi stat Ţicleanu în faţa dumneavoastră".

Mihai Stoica:
„Cine e Meme Stoica? Voi l-aţi făcut mare! Unde o fi fost el preşedinte 19 ani, nu ştiu. Nu pot să-i răspund lui MM, pentru că-i fac publicitate dacă îl bag în seamă. Lui i se potriveşte foarte bine funcţia actuală de... curvă".

Suporterii olteni:
„Mi-aş dori un stadion nou la Craiova. Oraşul şi suporterii merită acest lucru. Le mulţumesc fanilor pentru că mi-au făcut o primire extraordinară".

Mutu: „Este cel mai valoros jucător român şi nu ar fi plecat niciodată de la naţională cu mine antrenor. Relaţia mea cu el a fost una excelentă, în afară de acel incident de la turneul din SUA. Dar el a dat mereu totul pe teren pentru echipa naţională".

Startul naţionalei din preliminariile CE:
„Nu trebuie să ne fie ruşine că am făcut egal cu Albania sau Belarus. Când eram eu antrenor, aceste echipe erau mai slabe, acum au crescut ca valoare. Nu ştiu dacă suntem deasupra Belarusului acum".

"Nu mă interesează ce spune Piţurcă despre mine."
Mihai Stoica

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite