Meme sare în apărarea petrecăreţilor de la Steaua: "Şi eu am fost în club". Gigi Becali: "Tănase bea cât un taur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meme Stoica
Meme Stoica

Managerul Stelei spune că fotbaliştii s-au făcut criţă pentru că nu ştiu să bea.

Nu doar Nikolici şi Gabi Matei au petrecut sâmbătă seară. În club a fost şi managerul Stelei, Mihai Stoica, dar şi Cristi Tănase.Conform cancan.ro, Meme s-a zbenguit toată seară, a băut şi a dansat alături de Dodel. Managerul Stelei a sărit în apărarea jucătorilor: "Vă rog să ţineţi cont cînd îi judecaţi pe copiii ăştia doi că nu sînt nici primii, nici ultimii sportivi care au băut. Nimeni nu merge în club să bea apa plată, au fost liberi şi n-au încălcat nici un regulament. Am fost şi eu, şi membri ai staff-ului, avem şi noi nevoie să ieşim măcar de 2-3 ori pe an. Dacă ştiau să bea, nu li se făcea rău. Ei ştiu doar să alerge mai mult ca adversarii, să câştige şi să ne facă mândri că suntem stelişti. 24!!!"

Gigi Becali a anunţat ieri amenzile pentru petrecăreţi. "Am vrut să-i iert, dar Reghe nu a acceptat. A zis că vrea amendă maximă pentru Nikolici, 25% din contract, iar Matei doar prima de Europa League. Lui i s-a făcut rău abia după ce l-a văzut pe Nikolici că altfel şi el avea tot 25%".

Nikolici va plăti 30.000 de euro, reprezentînd 25% din contract, în timp ce Matei nu va primi bonusul pentru grupe de 20.000 de euro.

Finanţatorul Stelei spune că Nikolici s-a luat la întrecere cu colegul său din echipă: "Tănase e nebun, bea cât un taur. S-a luat la harţă cu Nikolici, care bea mai mult, l-a îmbătat pe Nikolici şi l-a făcut ţăndări. Bea cât 4 inşi, ca tata, îl cheamă şi Tase"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite