“Meme e un figurant la Steaua! Nu are nicio treabă cu funcţia de manager, doar se plimbă pe la televizor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflict înainte de derby-ul Steaua - Dinamo! Mihai Stoica e atacat dur de unul dintre rivali!

Derby-ul Steaua - Dinamo a fost întotdeauna înconjurat de "înţepături" între conducătorii celor două rivale. Ultimul conflict îi are ca protagonişti pe managerul general al Stelei, Mihai Stoica, şi pe noul acţionar dinamovist, Ionuţ Negoiţă.

Meme: "Negoiţă nu se pricepe la fotbal"

Cel care a deschis seria a fost Negoiţă, care a insinuat că steliştii nu joacă fair-play şi în consecinţă a cerut control antidoping pentru Tănase şi compania. Bineînţeles, atât i-a trebuit managerului Stelei, care a sărit ca ars. "Negoiţă spune că ne dopăm pentru că e de puţin timp în fotbal şi nu cunoaşte fenomenul. Da, ne dopăm prin antrenamente, prin dragostea fanilor şi prin tactica lui Reghecampf", a fost reacţia lui Mihai Stoica.

Negoiţă: "E doar un angajat"

Replica nu s-a lăsat aşteptată: "Nu-mi spune mie nu ştiu ce angajat de la Steaua ce păreri am. Eu nu am acuzat pe nimeni că s-ar dopa, nu am făcut decât să ne exercităm drepturile pe care le avem ca şi club. Dacă au fost verificaţi acum două săptămîni, nu înseamnă că nu se puteau face lucruri necurate după. Nu mă interesează părerile unor persoane care fac figuraţie pe la televizor, el e doar un angajat şi nu are nicio treabă cu funcţia de manager", a spus Ionuţ Negoiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite