Mediaş: Pustai vrea victoria cu Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Pustai
Cristian Pustai

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că speră ca seria pozitivă de meciuri să continue şi după întâlnirea de vineri, din deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

"Ceahlăul Piatra Neamţ este o echipă într-o revenire de formă. A obţinut în acest început de retur o victorie în Ghencea şi un egal, în deplasare la Dinamo. Are o echipă schimbată, cu mulţi jucători aduşi în iarnă şi un antrenor nou cu care speră să se salveze de la retrogradare. Pentru noi va fi important să nu pierdem, deoarece suntem pe un drum foarte bun. În acest an calendaristic nu am cunoscut încă gustul amar al înfrângerii, nici măcar în perioada de pregătire din Antalya", a spus Pustai.
Cristi Pustai a precizat că faptul că atât Liţu cât şi Părvulescu au fost convocaţi pentru lotul naţional reprezintă un impediment. "Atât Liţu cât şi Pârvulescu au jucat duminică 90 de minute, apoi ei au plecat la Bucureşti, unde s-au prezentat luni la lotul B. Este un interval foarte scurt, iar săptămâna această nu i-am avut în cadrul lotului pentru antrenamente. Acest lucru reprezintă un impediment, dar contează şi câte minute vor juca, pentru că se acumulează oboseala. Este foarte greu să joci la intensitate maximă şi pe un teren greu", a încheiat tehnicianul Cristi Pustai.

Partida Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan Mediaş, din etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 15.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite