Meciurile zilei la Euro 2016. Iordănescu nu e singurul selecţioner care se ceartă cu presa: „Voi face schimbări. Între 2 şi 10! Ziariştii ăştia te asasinează!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi sunt programate alte trei partide extrem de interesante la Campionatul European din Franţa, în ultima zi din cea de-a doua etapă a fazei grupelor.

De la ora 16.00, doar pe Dolce Sport, la Bordeaux, Belgia întâlneşte Irlanda, în Grupa E, din care mai fac parte Belgia şi Irlanda. În vreme ce italienii au adunat 6 puncte în 2 meciuri, belgienii sunt în corzi, după ce au pierdut în faţa Squadrei Azzura. 

Considerată de mulţi a fi una dintre favoritele la câştigarea Euro, Belgia, locul 2 în clasamentul FIFA, ar putea pleca acasă dacă nu-i învinge pe irlandezi.

„Voi face schimbări în echipă. Între 2 şi 10! O să încercăm să redresăm corabia. Am jucat la patru Cupe Mondiale, ştiu cum funcţionează presa. Ştiu cum sunt ziariştii, te asasinează! Eu am încredere în jucători, de când sunt eu antrenor am pierdut doar 5 din cele 47 de meciuri disputate”, a decretat selecţionerul Marc Wilmots. De la ora 19.00, tot exclusiv pe Dolce Sport, Islanda şi Ungaria se întâlnesc în Grupa F, la Marsilia. De la ora 22.00 este meciul decepţiilor de până acum, Portugalia - Austria, tot în Grupa F, în direct pe Dolce Sport şi Pro TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite