Meciuri spectaculoase în prima zi la Campionatul European Under 21. Polonia bate Belgia, Italia întoarce Spania

Meciuri spectaculoase în prima zi la Campionatul European Under 21. Polonia bate Belgia, Italia întoarce Spania

Duminică seara s-au jucat primele partide la turneul final al CE Under 21, competiţie la care este calificată şi echipa României

În cadrul grupei A, în meciul inaugural, o întâlnire condusă la centru de Istvan Kovacs, Polonia a învins Belgia, scor 3-2 (1-1). Kovacs a fost ajutat de asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene.
 
Golurile Poloniei au fost marcate de Szymon Zurkowski '26, Krystian Bielik '52, Sebastian Szymanski '79, în timp ce pentru Belgia au înscris Aaron Iseka Leya '16, Dion Cools '84.
 
În celălalt meci al grupei, Italia a învins Spania, scor 3-1 (1-1). După ce ibericii au deschis scorul prin Daniel Ceballos în minutul 9, Italia a revenit şi a punctat de trei ori prin Federico Chiesa '36, '64 şi Lorenzo Pellegrini '82 (penalty - foto). 

În Grupa B, luni vor avea loc meciurile Serbia - Austria, de la 19.30, şi Germania - Danemarca, de la 22.00. România va debuta, marţi, de la ora 19.30, împotriva Croaţiei, în Grupa C, din care mai fac parte Franţa şi Anglia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: