Rezultatul surprinzător al meciului anului: Mike Tyson vs. Roy Jones jr.

Rezultatul surprinzător al meciului anului: Mike Tyson vs. Roy Jones jr.

Meciul de box dintre americanii Mike Tyson, 54 de ani, şi Roy Jones jr, 51 de ani, s-a încheiat la egalitate. Întâlnirea a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Staples Center din Los Angeles, şi s-a desfăşurat pe parcursul a opt reprize.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Tyson a revenit în ring după 15 ani, în timp ce adversarul său a avut o carieră lungă, de 29 de ani, el luptând ultima oară în 2018.
 
Deşi partida a fost apreciată de specialişti, cântăreţul Soop Dog a făcut comentariul zilei: "Parcă sunt doi dintre unchii mei care se luptă la grătar". 
 
Multimplu campion mondial la profesionişti, la categoria grea, Tyson s-a retras din box în 2005, după ce a fost învins de Peter McBride. Eliberat de presiunea sportului său, Tyson şi-a îndreptat treptat viaţa şi a scăpat de dependenţa de droguri de mare risc. El a fost actor, om de spectacol, a lucrat în scopuri caritabile şi a cultivat marijuana, după ce a devenit legală în mai multe state americane.
 
Până sâmbătă, Roy Jones jr. disputase în cariera profesionistă 75 de meciuri, dintre care a câştigat 66 (47 prin KO). El a fost campion mondial la patru categorii de greutate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările