Meci stelar în a doua semifinală de la French Open: Trei titluri de Grand Slam între cele două jucătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proba feminină are programată finala pentru sâmbătă, iar de acum ştim cele patru sportive care se află, în continuare, în cursă pentru trofeul de la Roland Garros.

Dacă ne luăm strict după clasamentul WTA, în acest moment, americanca Sofia Kenin (6  WTA) trebuie să fie favorita numărul 1 la Paris.

La o zi după ce s-a stabilit prima semifinală feminină, Podoroska (131 WTA) - Swiatek (53 WTA), astăzi, s-au încheiat partidele din sferturi, la fete. În primul meci al zilei, Kvitova (11 WTA) şi-a respectat statutul de favorită şi a trecut de nemţoaica Siegemund (66 WTA), scor 6-3, 6-3.

Ultimul meci din sferturi a avut însă o cu totul altă poveste! A fost mult mai strâns. Americancele Danielle Collins (57 WTA) şi Sofia Kenin (6 WTA) şi-au împărţit primele două seturi. Pe primul l-a luat Kenin cu 6-4, pe al doilea Collins, cu acelaşi scor. În decisiv însă, campioana de la Australian Open 2020 a făcut furori: 6-0 în 27 de minute!

Astfel, Kenin, care a început catastrofal sezonul de zgură, 0-6, 0-6 cu Azarenka la Roma, a devenit adversara lui Kvitova în a doua semifinală de la French Open 2020.

3 titluri de Grand Slam au câştigat între ele Kvitova şi Kenin. Petra s-a impus de două ori la Wimbledon (2011, 2014), iar Sofia o dată la Melbourne (2020). La Paris, nici una n-a depăşit vreodată semifinalele.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite