VIDEO Meci cu scandal la Timişoara, dialog încins între Iordănescu şi Colţescu „Arbitrul ne-a înjurat antrenorul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meci cu scandal la Timişoara între ACS Poli şi Astra. Antrenorul oaspeţilor a fost eliminat pe terne, dar înainte de a ieşi i-a transmis arbitrului că locul său este la închisoare.

Nemulţumit de faptul că arbitrul Sebastian Colţescu nu a eliminat un jucător al gazdelor, antrenorul Astrei, Edi Iordănescu, a fost trimis în tribune de central. Iordănescu nu a plecat fără scandal, i-a făcut semnul cătuşelor lui Colţescu, un gest împrumutat de la Jose Mourinho,  şi a plecat la vestiare după două minute de parlamentări. 

"M-a nemulţumit felul în care se arbitreză. Nu suntem lăsaţi să jucăm fotbal. Ar trebui luate măsuri împotriva arbitrilor şi ar trebui să vină în faţa televizorului să comenteze de ce iau anumite decizii.

Ar trebui să ascultaţi pe înregistrări că domnul Sebastian Colţescu l-a injurat pe antrenorul nostru. Şi a vorbit cu arbitrul de tuşă să-l ajute să-l scoată mai repede pe domnul Iordănescu de pe teren", a spus mijlocaşul Alexandru Ioniţă la finalul meciului la LookTV.

"În casca arbitrului de lângă noi s-a auzit înjurătura lui Colţescu. Cum să-ţi fie înjurat antrenorul? Niciodată nu mi s-a mai întâmplat să aud aşa ceva, nici măcar la liga a patra. Probabil vom ieşi din zona play-off-ului, nu vom mai supăra pe nimeni şi vom fi lăsaţi să jucăm", a declarat şi secundul Ionuţ Stelescu la Digisport.

Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, de echipa de ACS Poli, scor 2-1, în Liga I. Antrenorul giurgiuvenilor Edward Iordănescu a fost trimis în tribune pentru proteste, moment în care i-a arătat mâinile legate arbitrului Sebastian Colţescu. Astra a jucat din minutul 33 cu un om în minus, după eliminarea lui Abang. VIDEO Dialogul dintre Iordănescu şi Colţescu, de la minutul 4

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite