Meci nebun în Banat: ACS Poli - CFR Cluj 4-3! Gazdele au condus cu 4-0, dar au fost pe punctul de a rata victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Msi rar o asemenea desfăşurare într-un meci de Liga 1. ACS Poli a trecut cu 4-3 de CFR Cluj la capătul unui meci de infarct.

În primele 70 de minute ale partidei, liderul CFR Cluj a fost de nerecunoscut! Echipa care a primit un singur gol în şase etape, a încasat patru „boabe“ de la ACS Poli Timioara şi antrenorul Ionuţ Popa făcea tumbe la marginea terenului.

La 4-0 pentru ACS Poli, Dan Petrescu s-a aşezat resemnat pe bancă, dar a mai aut puterea de a face o schimbare, aruncându-l în luptă pe Ibrahima Balde. Acesta şi-a pus imediat amprenta asupra jocului, marcând rapid două goluri. Autogolul lui Cânu a dus scorul la 4-3 şi timişorenii au intrat în „fibrilaţii“ pe final. 

Pînă la urmă, cu o apărare disperată, ACS Poli a reuşit să menţină un gol în faţă şi a administrat prima înfrângere CFR-ului în acest sezon. 

Golurile au fost marcate de Munteanu '2, '60, Cînu '33 şi Drăghici '55 pentru Poli Timişoara, respectiv Balde '73, '77 şi Cînu '80 (autogol) pentru CFR Cluj.

1-0: Munteanu a deschis scorul cu un şut de la aproximativ 35 de metri.

2-0: Cînu a înscris cu o lovitură cu capul.

3-0: Drăghici a marcat cu un şut din colţul careului mic.

4-0: Munteanu a înscris încă o dată, cu un şut din careu, după o bâlbâială în apărarea oaspeţilor.

4-1: Balde a marcat din aproximativ zece metri.

4-2: Acelaşi Balde a înscris profitând de o eroare a timişorenilor.

4-3: Cînu a trimis mingea în propria poartă la o centrare a lui Nistor.

Poli Timişoara: Curileac - Creţu, Melinte, Cânu, Şeroni - Soljic, Artean – Munteanu (Mailat ’64), Bârnoi, Ţigănaşu (Ciucur ’35) – Drăghici (Bianconi ’58). Antrenor: Ionuţ Popa

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Mureşan, Vinicius, Vlad (Moutinho ’59) – Deac (Nouvier ’36), Hoban, Culio – Omrani (Balde ’59), Nistor - Urko Vera. Antrenor: Dan Petrescu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite