Meci de tenis incredibil la Doha: O jucătoare arabă a încasat o bătaie pe care nu o va uita prea curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mubaraka Al-Naimi a făcut un meci de coşmar
Mubaraka Al-Naimi a făcut un meci de coşmar

Organizatorii turneului de la Doha, următorul din Orientul Mijlociu la care va participa şi Simona Halep (2 WTA), au început partidele din calificări. Unul dintre meciuri a avut însă o desfăşurare bizară pentru acest nivel.

Arabii s-au bucurat să vadă o jucătoare de a lor, născută chiar în Qatar, în calificările turneului de la Doha. 

Mubaraka Al-Naimi (18 ani), fără clasament WTA, a jucat în turul I preliminar cu nemţoaica Laura Siegemund. Din păcate pentru tânăra de 18 ani, pe teren a ieşit un veritabil „măcel“.

Siegemund s-a dus repede la 40-0 în primul game şi, chiar dacă Al-Naimi s-a apropiat la 40-30, făcând, totuşi, două puncte, adversara ei a valorificat a treia minge de break. 

De aici, a urmat un coşmar pentru Al-Naimi! În următoarele cinci game-uri, ea n-a făcut niciun punct! Practic, de la 1-0 s-a făcut 6-0, fiecare game fiind luat de Siegemund la zero! Cât a durat setul în aceste condiţii? 18 minute!

„Măcelul“ a continuat şi în actul secund care a debutat, de asemenea, cu un game alb luat de Siegemund pe serviciul advers! Abia după aceste şase game-uri cedate la zero, Al-Naimi a dat ceva semne de viaţă, pierzând următorul game „doar“ la 30, reuşind două puncte. 

Ceea ce i-a dat curaj, fiindcă al treilea game al setului secund a fost pe viaţă şi pe moarte! Favorita tribunelor s-a autodepăşit, a luat cinci puncte, având, la un moment dat, şi avantaj. În cele din urmă însă, şi-a pierdut iarăşi serviciul: 3-0 Siegemund.

În următoarele trei game-uri, jucătoarea arabă a mai luat şapte puncte, însă, chiar şi aşa, s-a repetat scorul din primul set: 6-0. De această dată însă în 29 de minute.

După acest antrenament, pentru nemţoaica de 31 de ani urmează un meci în turul II al calificărilor, cu Frech (165 WTA) sau cu Peng (104 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite