Meci de gală la RXF 18. Sandu Lungu se va bate cu americanul Jeff Monson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unicul campion mondial de judo din istoria Romaniei, orădeanul Alexandru Lungu, luptă pe 15 iunie 2015 la Cluj-Napoca împotriva unui nume mare al MMA-ului mondial, americanul Jeff „The Snowman” Monson.

Având un palmares impresionant, 77 de meciuri – 56 victorii – 20 înfrangeri, Monson este un nume de referinţă al artelor marţiale mixte. Licenţiat în psihologie, Jeff Monson este practicant de sporturi de contact din copilarie şi a trecut prin toate marile promoţii de MMA din lume – UFC, Cage Warriors, Pride, Strikeforce sau M-1. A întâlnit în cariera sa nume grele ale artelor marţiale mixte precum Chuck Liddell, Forrest Griffin, Tim Sylvia, Josh Barnett, Roy Nelson, Daniel Cormier sau Fedor Emelianenko. 

De partea cealaltă, Alexandru Lungu se prezintă în faţa lui Jeff Monson după o victorie de prestigiu obtţnută în decembrie 2014 la Bucureşti, în faţa samoanului Mighty Mo, ko R1. Meciul Lungu vs Monson reprezinta capul de afis al evenimentului Real Xtreme Fighting 18 care va fi găzduit de noua Sală a Sporturilor din Cluj-Napoca. Cardul final al RXF 18 va fi definitivat la începutul lunii mai. Evenimentul, organizat de promotorul braşovean Sebastian Vieru, va fi transmis in direct de postul de televiziune Sport.ro.

Jeff Monson

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite