Meci demenţial în Franţa: PSG a fost condusă cu 3-0 de penultima clasată! Cât s-a terminat partida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Argentinianul Icardi a marcat golul de 4-3 pentru PSG
Argentinianul Icardi a marcat golul de 4-3 pentru PSG

Ligue 1 e o întrecere „ucisă“, an de an, de formaţia pariziană, aflată la ani-lumină distanţă de rivale din toate punctele de vedere. Din când în când însă, până şi giganţii parizieni dau de greu în campionat.

Paris Saint-Germain a câştigat şase din ultimele şapte ediţii ale campionatului francez şi, la cum arată clasamentul şi acum, cu 13 runde înainte de final, trupa pregătită de Thomas Tuchel e ca şi campioană!

Înaintea etapei de astăzi, PSG avea un avans de 12 puncte faţă de locul 2, ocupat de Marseille. Avans pe care tocmai l-a mărit la 13 puncte - Marseille va juca, duminică, la Lille - după un meci nebun!

Fără Neymar, dar cu vedetele Icardi, Cavani, Di Maria sau Draxler, PSG a abordat deplasarea de la Amiens ca pe un meci de vacanţă. Şi a fost pedepsită dur: 3-0 pentru penultima clasată după 40 de minute (Guirassy 5, Kakuta 29, Diabate 40). La pauză s-a intrat însă cu 3-1, după ce Ander Herrera a redus din diferenţă (45).

Iar după pauză, PSG a făcut prăpăd pe „Stade Crédit Agricole de la Licorne“, marcând gol după gol! A fost 4-3 pentru PSG după reuşitele semnate de Kouassi (60, 65) şi Icardi (74).

Nebunia nu s-a terminat însă aici, fiindcă, în minutul 90+1, Guirassy a înscris pentru gazde, stabilind scorul final: 4-4!

Astfel, Amiens a ratat prima victorie din 2020. Ultima dată, echipa a învins la 18 decembrie, 3-2 cu Rennes în Cupa Ligii! În campionat, n-a mai câştigat de la 2 noiembrie (1-0 cu Brest acasă), adică de 13 etape! În acest interval, echipa a înregistrat cinci remize şi opt înfrângeri în Ligue 1. 

De partea cealaltă, PSG rămâne neînvinsă de la 1 noiembrie 2019, când a cedat, în deplasare, în campionat, 1-2 cu Dijon. De atunci, parizienii au 23 de meciuri în toate competiţiile: 20 de victorii şi 3 remize:

*2-2 cu Real Madrid pe „Bernabeu“ în Liga Campionilor

*3-3 cu Monaco, acasă, în campionat

*4-4 cu Amiens, în deplasare, în campionat

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite