Mats Wilander: „Simona a fost jucătoarea mai bună la toate capitolele. E o zi mare pentru tenisul din România!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
simona halep wimbledon 2019. foto guliver-gettyimages

Expertul pe tenis al canalui Eurosport, fostul mare jucător de tenis suedez Mats Wilander, a disecat calificarea Simonei Halep în finala turneului de la Wimbledon.

"Simona a fost jucătoarea mai bună la toate capitolele. Au un joc similar, dar Simona a fost mai precisă şi mai prezentă. Este o performanţă incredibilă şi a părut că se simte foarte bine pe iarba. Este un moment grozav pentru cariera ei. A ajuns deja în finale la trei turnee de Grand Slam din patru. E o zi mare pentru tenisul din România!.Era foarte clar că Svitolina nu îi va putea pune probleme Simonei de pe linia de fund. Românca a fost mai bună la toate detaliile. S-a ridicat la nivelul asteptarilor", a spus Wilander.

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în premieră în finală la Wimbledon, după ce a trecut, joi,  6-1, 6-3, în 72 de minute, pe jucătoarea din Ucraina Elina Svitolina (8 WTA)

Calificarea în finală este recompensată cu 1,175 milioane de lire sterline (1,3 milioane de euro), şi cu 1.300 de puncte WTA. Câştigătoarea trofeului va primi 2,35 milioane de lire sterline (2,6 milioane de euro) şi 2.000 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite