Materazzi l-ar prefera pe Zidane lui Leonardo la Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zidane
Zidane

Fostul internaţional italian Marco Materazzi îl preferă pe Zinedine Zidane, care i-a dat celebra lovitură cu capul la finala Cupei Mondiale din 2006, brazilianului Leonardo, director sportiv al PSG, pe care îl compară cu Francesco Schettino, căpitanul pachebotului Costa Concordia.

"L-aş alege mai degrabă pe Zidane. Zidane este fidel ideilor sale şi a fost mereu coerent. Leo nu a fost niciodată astfel cu mine", a spus Materazzi la postul Sky, referitor la o revenuală revenire a brazilianului ca oficial la Internazionale Milano.

Marco Materazzi l-a comparat pe Leonardo cu Schettino, căpitanul pachebotului Concordia care a naufragiat la 13 ianuarie, considerând că şi brazilianul a abandonat echipa Inter pentru Paris Saint-Germain, în iunie 2011. "Leo a făcut ca Schettino, deşi nu pot să compar cele două situaţii, deoarece una este din fotbal iar cealaltă este legată de viaţa unor oameni. Pentru mine ar fi ciudat ca Leonardo să revină la Inter, el a abandonat nava, nu este un bun căpitan", a adăugat italianul.

La finala Cupei Mondiale din 2006, Italia - Franţa, Zinedine Zidane a reacţionat la insultele lui Materazzi şi l-a lovit cu capul în piept, francezul fiind eliminat.

În data de 13 ianuarie, pachebotul Costa Concordia a naufragiat în apropierea unei insule italiene. Atunci când a lovit stâncile de lângă insula Giglio în Toscana, apropiindu-se prea mult de coastă, Costa Concordia transporta 4.229 de persoane de 60 de naţionalităţi diferite, dintre care 3.200 de turişti şi peste 1.000 de membri ai echipajului. Catastrofa s-a soldat cu 32 de morţi. În Italia, unde are loc ancheta principală, nouă persoane sunt acuzate printre care şi comandantul navei Francesco Schettino şi secundul său, Ciro Ambrosio, pentru omor multiplu din culpă, naufragiu şi abandonul navei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite