VIDEO Masacru de Ziua Îndrăgostiţilor la Paris. Barcelona a fost dezmembrată de PSG şi e ca şi eliminată din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Spaniei a fost, pur şi simplu, călcată în picioare de o echipă pe care a scos-o de două ori în sferturile competiţiei în ultimii ani, în 2013 şi în 2015. Marţi seară însă, pe „Parc des Princes“, statistica a fost aruncată la gunoi de Angel „Di Magia“ şi de „El Matador“ Cavani.

Până să se deplaseze la Paris, Barcelona era în cursă pentru a realiza o triplă fantastică în acest sezon: titlu şi Cupa în Spania, Liga Campionilor în Europa. De acum însă, catalanii îşi pot lua gândul de la ultimul obiectiv.

La Paris, spaniolii au dat de un „client“ de ai lor: Unai Emery, antrenorul PSG-ului. Până aseară, tehnicianul de 45 de ani câştigase un singur meci din 23 în faţa Barcelonei. Al doilea succes a venit în optimile Ligii Campionilor şi ce succes: 4-0!

„Magicianul“ Di Maria a deschis scorul din lovitură liberă, după ce „zidul“ din faţa sa a fost atât de prost aşezată, încât portarul ter Stegen putea eventual să-i şi indice argentinianului unde să şuteze. 1-0 după 18 minute şi PSG era în delir! După ce a fost „trădată“ de ter Stegen, Barcelona a primit o lovitură şi din partea lui Messi. Acesta a pierdut balonul la centrul terenului şi a pus PSG pe contraatac. Verratti l-a servit ideal pe Draxler, iar cel mai scump transfer european al iernii a punctat pentru 2-0 (40).

După pauză, acelaşi scenariu cu Barcelona la pământ şi cu PSG pe val. Drept urmare, golurile lui Di Maria (55) şi Cavani (71) au venit firesc, stabilind scorul final: 4-0. Spre sfârşitul meciului, catalanii au lovit bara, însă, per ansamblu, jocul lor a fost departe de aşteptări. Calificarea e ca şi compromisă pentru echipa lui Luis Enrique înainte de returul de pe „Camp Nou“, la 8 martie.

VEZI GOLURILE MECIULUI
Umiliţi după patru ani

Coşmarul trăit de Barcelona la Paris vine la patru ani după ce catalanii au fost surclasaţi cu un scor identic într-o altă deplasare din Liga Campionilor. La 23 aprilie 2013, Barcelona a fost zdrobită, la Munchen, de Bayern, scor 4-0, în prima manşă din semifinalele Ligii. Atunci, catalanii au pierdut şi returul de pe „Camp Nou“ cu 0-3, iar Bayern a câştigat trofeul, învingând Dortmund în finală (2-1).

Liga Campionilor, optimi, marţi

PSG - Barcelona 4-0
Di Maria 18, 55, Draxler 40, Cavani 71

Benfica - Dortmund 1-0
Mitroglou 48

*Meciurile-retur se vor juca la 8 martie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite