Masa verde s-a mutat la handbal: HCM Constanţa a pierdut Supercupa României din cauza unei gafe uriaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Marinarii“ au învins pe teren Ştiinţa Bacău, scor 24-21, însă acum sunt nevoiţi să trimită trofeul la formaţia pe care au întâlnit-o la 26 august.

Masa verde a ajuns să stabilească învingătoarea şi la handbal, nu numai la fotbal. Campioana HCM Constanţa va rămâne fără Supercupa României, trofeu pe care îl adjudecase în faţa celor de la Ştiinţa Bacău.

Asta deoarece constănţenii l-au folosit pe pivotul Rakcevici. Acesta ajunsese la HCM cu câteva zile înainte de Supercupa României şi a jucat contra celor de la Ştiinţa Bacău, înainte ca actele de transfer să fie înregistrate. 

„A fost un complex de împrejurări la acel meci, HCM Constanţa l-a folosit fără drept de joc pe handbalistul Rakcevici. Marţi seara, am avut şedinţa de comisie, în urma căreia s-a decis omologarea meciului cu 10-0 pentru Ştiinţa Bacău, care e noua câştigătoare a Supercupei României. Jucătorul de la HCM nu avea încă sosită cartea verde. HCM Constanţa a fost informată, iar trofeul va ajunge la Ştiinţa Bacău“, a declarat pentru Mediafax Jan Mateescu, preşedintele Comisiei de Competiţii FRH.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite