Mărturia românului reţinut pe nedrept în Italia ca fiind agresorul iubitei lui Cristi Manea. Cine ar fi adevăraţii huligani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubita lui Cristi Manea
Iubita lui Cristi Manea

Românul învinuit că a umplut-o de sânge pe iubita lui Cristi Manea, după meciul istoric care a trimis naţionala de tineret în semifinalele Campionatului European, a dezvăluit, pentru Adevărul, propria variantă a evenimentelor.

Imaginea cu „huliganul” care a lovit-o pe prietena lui Manea, după meciul în care România s-a calificat în semifinalele Euro 2019, a făcut înconjorul ştirilor, atât în România, cât şi în presa internaţională. „The Sun” a publicat o fotografie cu presuspusul atacator în timp ce era scos de pe stadionul din Cesena de forţele de ordine

Acum, românul hulit, care nu a vrut să îşi dea numele complet, dar pe care îl vom numi C., a venit în redacţia „Adevărul” şi a povestit varianta sa cu privire la incidentul de la meciul România – Franţa.

Bărbatul susţine că, după finalul partidei, se afla la 10-15 rânduri distanţă de tribuna a doua, spre colţul terenului, când a observat că s-a iscat o busculadă în acea zonă, care a pornit de la două fete şi doi băieţi. El spune că una dintre fete, care era în preajma prietenei lui Manea, s-a băgat în faţă şi de acolo s-a iscat busculada. Lângă cele două femei mai stăteau doi bărbaţi, iar unul dintre ei a lovit-o pe iubita lui Manea, deşi C. nu poate spune care dintre cei doi.

Eram un pic mai sus, mă pregăteam să ies din stadion, dar am văzut că una dintre fete era lovită şi căzută pe jos, sângerând din zona feţei. Mă gândeam să nu o lovească mai rău, aşa că am coborât să îi separ. Exact când am ajuns în dreptul gardului, doar am apucat să ridic mâinile, să îi separ, că m-am simţit tras de tricou de către poliţia care era pe marginea terenului, dincolo de gard, a povestit C.

El a spus că, deşi nu a opus rezistenţă, a fost lovit în zona feţei, iar poliţia l-a înjurat, în italiană, „că a lovit fata”. O serie de zgârieturi de pe faţa lui C. dovedesc cele spuse de român.

Le-am zis că nu am lovit nicio fată, le-am spus să se uite la filmări, că o să vadă exact ce s-a întâmplat. M-au scos din stadion, nu m-au mai bruscat, doar acolo când m-au pus la pământ, şi am aşteptat 10 minute până când au verificat camerele video. A venit şeful poliţiei de stadion şi mi-a zis că, într-adevăr, nu am făcut nimic.

C. mai spune că oficialul italian i-a cerut scuze şi i-a explicat că, în acel haos, forţele de ordine nu şi-au dat seama că nu el este atacatorul. 

„Mi-au dat drumul imediat, într-un sfert de oră povestea se terminase. Italienii m-au întrebat: «Revii şi la semifinală?»”.

Românul mai susţine că a fost întrebat dacă îi cunoaşte pe cei care au lovit-o pe fată, dar poate spune doar că i-a văzut, deşi nu îi poate identifica.

Probabil sunt nişte români, care susţineau că au venit de la Napoli. Vorbeau în română. Nu ştiu dacă i-au găsit, dar există poză cu ei, povesteşte C.

Jurnaliştii de la faţa locului au relatat incidentul, existând două variante diferite.

Conform surselor Digi Sport, Manea ar fi mers să-i dea tricoul fratelui prietenei sale, dar când a ajuns lângă gard, iubita fotbalistului şi fratele acesteia au fost împiedicaţi să ajungă la Cristi de către o fată aflată pe gard. Aceasta chiar ar fi lovit-o pe iubita fotbalistului cu piciorul în faţă, iar când fratele prietenei lui Manea ar fi vrut să o dea la o parte, un bărbat, care ar fi fost împreună cu fata de pe gard, ar fi lovit-o şi el cu pumnul pe Alina. Furios, Cristi Manea n-ar fi putut interveni, fiind oprit de stewarzi.

Gsp.ro susţine că, de fapt, unul dintre prietenii lui Cristi Manea, care era lângă prietena fotbalistului, a fost cel lovit de un suporter. Amicul lui Manea ar fi căzut apoi peste Alina, care s-a lovit, fiind umplută de sânge.

Cele două variante despre incident

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite