Mărturia de la miezul nopţii: Anamaria Prodan a povestit ce a scos-o din sărite de l-a bătut pe Dan Alexa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Impresarul FIFA a negat, într-o primă fază, scandalul de la Giurgiu. Cum însă momentul pumnului a fost filmat, ea n-a avut încotro şi a fost nevoită să vină cu o explicaţie.

Anamaria Prodan a fost prinsă, nu o dată, cu minciuna şi nu poate fi „suspectată“ vreodată de sinceritate. Totuşi, varianta oferită de ea după ce l-a bătut pe Dan Alexa, deşi amuzantă, merită să fie citită.

Duminică, aproape de miezul nopţii, impresarul FIFA a avut o intervenţie telefonică la GSP Live în care a vorbit despre scandalul weekend-ului, care, încă o dată, a arătat nivelul mizerabil al unor oameni care activează în Liga I.

Ce a spus Anamaria Prodan?

*A fost o reacţie copilărească. Greşeala mea e că reacţionez la impuls. A fost o discuţie despre două transferuri nereuşite. M-am enervat foarte tare şi m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.

*Astea sunt nişte prejudecăţi şi nişte prostii. Nu se aştepta să am o asemenea reacţie. E greşeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câţi nervi aş fi avut. Am de lucrat la asta.

*Nu ştiu de ce s-a înverşunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu aşa ceva.

CITEŞTE ŞI:

Anamaria Prodan a „turbat“ din cauza unei brunete: S-a aflat cine e fata pentru care Alexa a luat un pumn în faţă

Fox Mulder de România: Un moderator Digi Sport a explicat de ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Alexa

Dan Alexa, terminat ca antrenor: Ce a spus despre el Gigi Becali, după ce a văzut bătaia încasată de la Anamaria Prodan

VEZI CUM ALEXA A FOST BĂTUT DE ANAMARIA PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite