Mărturia de la miezul nopţii: Anamaria Prodan a povestit ce a scos-o din sărite de l-a bătut pe Dan Alexa

Mărturia de la miezul nopţii: Anamaria Prodan a povestit ce a scos-o din sărite de l-a bătut pe Dan Alexa

Impresarul FIFA a negat, într-o primă fază, scandalul de la Giurgiu. Cum însă momentul pumnului a fost filmat, ea n-a avut încotro şi a fost nevoită să vină cu o explicaţie.

Anamaria Prodan a fost prinsă, nu o dată, cu minciuna şi nu poate fi „suspectată“ vreodată de sinceritate. Totuşi, varianta oferită de ea după ce l-a bătut pe Dan Alexa, deşi amuzantă, merită să fie citită.
 
Duminică, aproape de miezul nopţii, impresarul FIFA a avut o intervenţie telefonică la GSP Live în care a vorbit despre scandalul weekend-ului, care, încă o dată, a arătat nivelul mizerabil al unor oameni care activează în Liga I.
 
Ce a spus Anamaria Prodan?
 
*A fost o reacţie copilărească. Greşeala mea e că reacţionez la impuls. A fost o discuţie despre două transferuri nereuşite. M-am enervat foarte tare şi m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.
 
*Astea sunt nişte prejudecăţi şi nişte prostii. Nu se aştepta să am o asemenea reacţie. E greşeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câţi nervi aş fi avut. Am de lucrat la asta.
 
*Nu ştiu de ce s-a înverşunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu aşa ceva.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
VEZI CUM ALEXA A FOST BĂTUT DE ANAMARIA PRODAN
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: