Martina Navratilova, despre Simona Halep: „Nu mai înţeleg nimic! Să ne arate de ce e pe primul loc!“

Martina Navratilova, despre Simona Halep: „Nu mai înţeleg nimic! Să ne arate de ce e pe primul loc!“

Martina Navratilova şi Simona Halep

Eliminată din primul tur de la US Open, Simona Halep a dezamăgit legendele tenisului, precum Chris Evert sau Martina Navratilova.

Dacă Evert a spus că a făcut-o să arate prost, după ce a nominalizat-o pe Simona drept favorită a turneului, şi Martina aAvratilova a avut o reacţie asemănătoare.

”Mă gândeam că Simona va da tot ce are mai bun după ce a distrus acea rachetă, că se va descătuşa, dar uite că nu am avut dreptate. Kanepi este genul de jucătoare care, într-o zi bună, poate învinge pe oricine. Totuşi, Simona nu a fost în meci, nu a fost acolo.

Chiar nu mai înţeleg nimic! Este ceva mai mult decât înţelegem noi. A avut atâtea eliminări în primele tururi! Este prea imprevizibilă. Deja e prea mult! Ori sus, ori jos! Ar trebui să fie mai consistentă, mai constantă! Să-şi arate nivelul, să ne arate de ce ne este în stare, să ne arate de ce este pe primul loc WTA”, a spus Navratilova la Tennis Channel, conform digisport.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: