Martina Hingis s-a măritat a doua oară, după ce s-a despărţit de soţul pe care îl bătea. Acuzaţii la adresa fostei mari campioane de tenis

Martina Hingis s-a măritat a doua oară, după ce s-a despărţit de soţul pe care îl bătea. Acuzaţii la adresa fostei mari campioane de tenis

Martina Hingis

După ce, săptămâna trecută, Karolina Pliskova s-a măritat, lumea tenisului a fost din nou în sărbătoare, la nunta unei alte vedete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă s-a retras la finalul anului trecut din activitate, Martina Hingis a rămas tot în lumea tenisului, aşa că nunta ei de vineri a fost celebratăde sute de mesaje de felicitare de la jucătoare. Fostul lider mondial la simplu şi la dublu s-a măritat pentru a doua oară. De data aceasta, alesul inimii este un fost medic sportiv, Harry Leemann.

Nunta a avut loc vineri, la Bad Ragaz,o destinaţie populară în Austria, iar la petrecere au fost cam 140 de invitaţi.

Pentru Martina Hingis a fost a doua căsătorie, după ce în 2010 s-a măritat cu un sportiv, săritorul peste obstacole Thibault Hutin. S-au despărţit în 2013, iar la procesul de divorţ el a acuzat-o că l-a bătut. Hutin a depus chiar plângere la poliţie, precizând că a fost bătut de Martina şi de mama ei, după ce a prins-o pe fosta campioană cu un alt bărbat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările