Martina Hingis o compară pe Simona Halep cu o mare campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multiplă câştigătoare de Grand Slamuri, Martina Hingis a revenit în forţă pe terenurile de tenis, cu succese importante la dublu.

Tenismena de 35 de ani din Elveţia a oferit un interviu pentru sportstarlive.com, în care a avut cuvinte de apreciere despre Simona Halep
Vorbind despre prezenţa Serenei în circuitul WTA şi cât de greu le este jucătoarelor mai firave să se impună în faţa ei, Martina a spus: “După mine, a apărut Justine Henin, care a fost o mare jucătoare, a câştigat Grand Slamuri şi a făcut faţă jucătoarelor mai puternice. Acum, cred că jucătoarele de tip Justine sunt Agnieszka Radwanska şi Simona Halep, care e numărul doi în lume şi nu joacă rău deloc. E greu pentru ele când au în faţă o jucătoare ca Serena, mai ales când o întâlnesc în semifinale sau în finala unui turneu. Cred că Serena e mai uşor de învins în primele meciuri, când poate nu e la fel de concentrată. Însă consider că cele două, Agnieszka şi Simona, vor avea şansa lor, pot câştiga un Grand Slam, după care totul se va rostogoli în direcţia bună”.
Martina Hingis ţinteşte o medalie la Olimpiada de la Rio, în proba de dublu mixt, alături de Roger Federer sau de Stan Wawrinka: “Ei trebuie să îşi facă programul şi să decidă dacă vor să joace dublu mixt cu mine, nu e corect din partea mea să spun cu cine aş prefera să facă echipă, cu Roger sau cu Stan“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite