Mark Wotte: „Nu ne este teamă de Unirea Urziceni, dar şi un egal ar fi bun pentru noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova priveşte cu încredere duelul de mâine cu campioana en-titre Unirea Urziceni, meci de la care susţine că s-ar mulţumi şi cu un punct.

Mark Wotte nu va putea conta mâine pe trei jucători de bază, Lung junior (suspendat), Iliev şi Dilevski (accidentaţi), chiar dacă în cazul ultimilor doi antrenorul mai trage speranţe să fie recuperaţi. 

Olandezul mizează însă pe aportul publicului, care trebuie să fie din nou al 12-lea jucător. „Nu ne este teamă de Unirea şi sper ca publicul să fie alături de noi pentru a ne ajuta să câştigăm. Dar şi un egal ar fi bun. Sper să facem un joc bun, mai ales că evoluăm acasă. Sigur vor fi 15.000 de suporteri să ne susţină, aşa că aşteptăm cu nerăbdare meciul“, a specificat Mark Wotte, pe prosport.ro.

Le-am spus băieţilor în vestiar că 33 de puncte nu sunt suficiente pentru a ne considera salvaţi. Ne-am bucurat de victoria de la Vaslui, dar ăsta a fost doar un pas“, a mai spus tehnicianul batav. 

Wotte consideră Craiova o echipă de viitor şi spune că Mihai Costea şi-a cerut scuze faţă de colegi după ce s-a supărat că nu a jucat deloc la Vaslui.

Partida Universitatea Craiova - Unirea Urziceni se va disputa duminică, de la ora 17.00, la Severin, şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro.

În tur, ialomiţenii s-au impus cu 3-2, după un gol marcat în ultimele secunde de joc, în poartă fiind atunci Peter Merlier, cel care va apăra şi mâine.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite