Mark Schwarzer, goalkeeperul lui Chelsea: „Îmi aduc aminte cu plăcere cum am eliminat Steaua cu Middlesbrough“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a fost eliminată din grupele Champions League, după ce a încheiat pe ultimul loc în clasamentul Grupei A, iar ultimul meci disputat a fost o înfrângere, în deplasare, faţa lui Chelsea Londra (1-0).

Goalkeeperul titularizat în meciul Chelsea - Steaua, un nume care îi provoacă echipei roş-albastre amintiri neplăcute. Mark  Schwarzer a rememorat pentru „Fanatik“ momentul din 2006: „Meciul Chelsea - Steaua a fost unul foarte bun, am controlat partida în totalitate. Am înscris repede, am avut şi alte ocazii, dar nu am reuşit să mai marcăm. Steaua a fost periculoasă pe contraatac, sunt fericit că nu am primit gol. Îmi aduc aminte cu plăcere de partidele cu Steaua, când eram la Middlesbrough, a fost o seară minunată cea a calificării. Echipa de acum este diferită de cea de atunci, am obţinut o victorie imensă la momentul respectiv“.

Dacă londonezii s-au calificat în optimile Champions League de pe locul întâi al grupei, Steaua a bifat o performanţă negativă: roş-albaştrii au ajuns la 23 de meciuri fără victorie în această competiţie. Unicul gol al meciului Chelsea - Steaua a fost înscris de Demba Ba (10').


Ştiri pe aceeaşi temă:

José Mourinho despre meciul Chelsea - Steaua: „Victoria ne-a ajutat să terminăm pe primul loc“

Mihai Pintilii: „Am făcut doar trei puncte, asta e valoarea“

Anglia şi Germania au câte patru echipe în optimile Champions League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite