Marius Dunca şi-a dat demisia din funcţia de minstru al Sportului. Cine l-ar putea înlocui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Dunca FOTO Gov.ro
Marius Dunca FOTO Gov.ro

Marius Dunca nu va fi ministru al Tineretului şi Sportului în viitorul cabinet Dăncilă. El şi-a anunţat demisia din această poziţie.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, că demisionează din funcţie, acesta precizând s-a consultat şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Marius Dunca a fost recent în mijlocul unui scandal legat de întârzierea plăţii premiilor pentru performanţele obţinute la Europeanul de canotaj. De asemenea, el este unul dintre cei care a promovat pemierea în masă a sportivilor care au obţinut medalii în sporturi obscure. 

Marius-Alexandru Dunca a preluat, la 5 ianuarie 2017, postul de ministru al Tineretului şi Sportului de la Elisabeta Lipă. Dunca a făcut parte mai întâi din Guvernul Sorin Grindeanu şi, după căderea acestuia, în executivul condus de Mihai Tudose, care a demisionat la 16 ianuarie.

Fosta atletă Gabriela Szabo, în vârstă de 42 de ani, ar putea prelua portofoliul Ministerului Tineretului şi Sportului în Cabinetul Dăncilă, acesta putând fi al doilea mandat al său în fruntea MTS, conform declaraţiilor unor surse politice pentru News.ro.

Contactată de News.ro, Gabriela Szabo a spus că nu ştie că s-ar afla pe lista posibililor miniştri din cabinetul Dăncilă, refuzând alte comentarii.

Vineri, de la ora 11.00, are loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, în care va fi decisă componenţa noului guvern.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite