Marius Baciu a plecat de la CSMS Iași! Ionuț Popa este noul antrenor al echipei de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Baciu și-a reziliat amiabil contractul cu CSMS Iaşi. Motivele invocate pentru despărţire sunt lipsa experienţei la un asemenea nivel şi un vestiar lipsit de omogenitate. Ionuţ Popa va conduce primul său antrenament la Iaşi marţi, începând cu ora 17.00. Leo Grozavu şi-a păstrat funcţia de manager la club.

Trei meciuri oficiale, atât a prins Marius Baciu pe banca echipei CSMS Iaşi. Eşecurile cu Dinamo 2 Bucureşti şi eliminarea din Cupă cu SC Bacău. o echipă din Liga 3, i-au fost fatale tânărului tehnician. Victoria în derby-ul cu Delta Tulcea etapa trecută a fost tardivă, pentru că zarurile erau deja aruncate.

„Începând cu ora 17.00, Marius Baciu nu mai este antrenorul echipei CSMS Iaşi. Am convenit cu domnul Baciu de comun acord să reziliem contractul pe cale amiabilă. Motivele sunt lipsa de experienţă a antrenorului, un vestiar eterogen şi lipsit de coeziune, atât la nivel de mentalitate cât şi ca vârste ale jucătorilor. Îi mulţumim lui Marius Baciu pentru munca depusă aici", a declarat Leonid Antohi, preşedintele Consiliului Director de la CSMS Iaşi.

Înlocuitorul lui Baciu este Ionuţ Popa, care a fost la Tulcea la meciul dintre Delta din localitate şi CSMS. „După ce a văzut echipa, domnul Popa a anunţat că îşi ia asupra lui responsabilitatea promovării. Marţi la ora 17.00, va conduce primul său antrenament în Copou", a precizat Antohi.

Ionuţ Popa va avea prerogative doar în ceea ce priveşte partea fotbalistică de la club. Responsabilităţile administrative vor rămâne în sarcina managerului Leo Grozavu.

Mai citiţi:

Marius Baciu: „Nu îmi dau demisia de la CSMS Iaşi! Se întâmplă nişte lucruri ciudate aici“

UPDATE Marius Baciu îşi salvează postul de antrenor la Iaşi. CSMS a bătut la Tulcea cu 2-1!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite