Marius Avram va arbitra Steaua-Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Avram va conduce marele derby Steaua - Dinamo care se va disputa luni! Numai o accidentare sau o altă situaţie neprevăzută ar putea să mai aducă alt "central" la întâlnirea din Ghencea.

Tot el a arbitrat şi partida din tur, 2-1 pentru "cîini", cu două penalty-uri corect acordate în favoarea trupei lui Andone, care a întors astfel rezultatul de la 0-1, prin golurile înscrise de la 11 m de Ad. Cristea şi M. Niculae. Informaţia a fost confirmată de surse din CCA, care au precizat că Avram ar fi fost preferat înaintea lui Robert Dumitru şi a lui Istvan Kovacs. Delegarea oficială va fi anunţată spre finalul acestei săptămâni.

Abitri asistenţi vor fi Miklos Nagy şi Mircea Orbuleţ. Ultimul ar putea însă să fie înlocuit cu Sebastian Gheorghe, fiul fostului ecuson FIFA Constantin Gheorghe "Suceavă".

Tuşierii Miklos Nagy şi Mircea Orbuleţ ar urma să completeze brigada de la partida programată în a doua zi de Paşte, ceea ce ar însemna că în Ghencea ar fi exact acelaşi trio care a condus şi întîlnirea din octombrie, desfăşurată în Ştefan cel Mare. Există însă un singur semn de întrebare, la asistenţi: e posibil să apară Sebastian Gheorghe în locul lui Orbuleţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite