Marius Alexe: „Noi suntem vinovaţi pentru plecarea lui Bonetti. Victoria cu Viitorul este obligatorie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
MARIUS ALEXE ATACANT DINAMO
MARIUS ALEXE ATACANT DINAMO

Înaintea meciului Viitorul Constanţa - Dinamo Bucureşti, Marius Alexe a vorbit despre plecarea lui Dario Bonetti de pe banca tehnică a alb-roşilor.

Situaţia slabă a echipei Dinamo Bucureşti din acest sezon a determinat numeroase critici, atât din partea fanilor, cât şi a oamenilor din fotbal.

Echipa din Ştefan cel Mare ocupă locul şapte din clasamentul Ligii I, cu 22 de puncte acumulate, la 16 puncte distanţă de liderul Steaua Bucureşti.

Înaintea partidei dintre Viitorul şi Dinamo, Marius Alexe a vorbit despre situaţia echipei sale: „La Constanţa putem să renaştem. Noi suntem vinovaţi de îndepărtarea lui Dario Bonetti. Eu chiar vreau să-i mulţumesc pentru ceea ce a făcut la Dinamo în ultima perioadă. Suntem ruşinaţi de locul pe care ne aflăm în acest moment", a declarat acesta conform GSP.

Atacantul alb-roşilor este de părere că echipa sa are şanse să urce în fruntea clasamentului: „Obiectivul, locurile 1-3, este realizabil, dar trebuie să luăm totul pas cu pas. Acum este primul pas, victoria obligatorie cu Viitorul Constanţa".

Bilanţul echipei Dinamo cuprinde şase victorii, patru egaluri şi cinci înfrângeri în campionatul intern. Partida cu Viitorul, programată sâmbătă seară începând cu ora 21.30, va marca debutul lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică a alb-roşilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite