Marius Şumudică: Am vrut să scot echipa de pe teren după ce fanii Stelei m-au făcut ţigan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică. FOTO: Răzvan Păsărică
Marius Şumudică. FOTO: Răzvan Păsărică

Antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, Marius Şumudică, a declarat, duminică seară, după înfrângerea suferită în faţa Stelei, scor 0-1, că a fost făcut ţigan de fanii echipei din capitală, motiv pentru care a intenţionat să scoată echipa de pe teren la finalul primei reprize.

„Am vrut să scot echipa de pe teren. Suporterii pot să mă înjure, dar să nu mă facă ţigan, pentru că nu sunt. Steaua trebuie judecată la Comisia de Disciplină cu aceeaşi monedă. Steaua conduce campionatul din toate punctele de vedere. Ei fac memorii şi sunt suspendaţi jucători, nu se poate pentru unii mumă şi pentru alţii ciumă. Mureşan să primească 16 etape pentru lovitura cu cotul, iar Gardoş zece pentru faultul la Băcilă. Jucătorii Stelei nu au nicio vină. Eu cu Dinamo nu am nimic, pe cuvânt de onoare, dar pe Steaua nu o să o halesc vreodată nici cu zece kilograme de lămâie”, a afirmat Şumudică, citat de agenţia Mediafax.

La finalul primei reprize de la Chiajna, suporterii oaspeţilor au început să-l înjure pe Şumudică. Minute în şir fanii oaspeţilor i-au adus injurii celui care în trecut a fost jucător şi antrenor al echipei Rapid Bucureşti.

La rândul său, antrenorul Concordiei şi-a pierdut răbdarea şi a făcut gesturi obscene taxate de public. În imaginile surprinse de fotoreporterul ProSport se observă clar cum le răspunde Şumudică fanilor stelişti.

marius sumudica FOTO Prosport

FOTO: ProSport

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 , formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tănase, în minutul 43.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite