Mario Iorgulescu, teroarea şoselelor şi în străinătate: Câte accidente grave a provocat până a omorât un om

Mario Iorgulescu, teroarea şoselelor şi în străinătate: Câte accidente grave a provocat până a omorât un om

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) nici n-ar fi trebuit să se apropie de o maşină având în vedere trecutul său.

Mario Iorgulescu (24 de ani) e şi acum la Terapie Intensivă după ce a intrat cu un Aston Martin de 300.000 de euro pe contrasens şi l-a ucis pe şoferul unui Audi, Daniel Vicol (24 de ani).
 
La câteva zile după accident, jurnalistul de investigaţie, Costin Ştucan, a scris pe pagina sa de Facebook că Mario Iorgulescu n-ar fi fost la primul accident provocat, doar că precedentele n-au ajuns în atenţia publicului, deoarece n-au provocat victime.
 
Acum, această informaţie e confirmată de observator.tv. Concret, s-a aflat de cel puţin două accidente grave pe care le-ar fi avut fiul lui Gino Iorgulescu în trecut:
 
*Primul s-ar fi petrecut în Elveţia, în perioada studenţiei. Atunci, Iorgulescu jr ar fi făcut praf maşina sa, un Nissan GT-R, de 100.000 de euro.
 
*Al doilea accident ar fi avut loc în Italia la volanul unui Ferrari.
 
Sursa citată a menţionat că, după aceste două accidente, Mario Iorgulescu ar fi acceptat să meargă la o clinică de dezalcoolizare, la insistenţele tatălui său, cu promisiunea că, la ieşire, va primi o maşină scumpă. 
 
De aici, ar fi apărut acel Aston Marin de 300.000 de euro cu care Mario a intrat pe contrasens, provocând decesul lui Daniel Vicol, cu doi copii acasă. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: