Mario Iorgulescu, teroarea şoselelor şi în străinătate: Câte accidente grave a provocat până a omorât un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) nici n-ar fi trebuit să se apropie de o maşină având în vedere trecutul său.

Mario Iorgulescu (24 de ani) e şi acum la Terapie Intensivă după ce a intrat cu un Aston Martin de 300.000 de euro pe contrasens şi l-a ucis pe şoferul unui Audi, Daniel Vicol (24 de ani).

La câteva zile după accident, jurnalistul de investigaţie, Costin Ştucan, a scris pe pagina sa de Facebook că Mario Iorgulescu n-ar fi fost la primul accident provocat, doar că precedentele n-au ajuns în atenţia publicului, deoarece n-au provocat victime.

Acum, această informaţie e confirmată de observator.tv. Concret, s-a aflat de cel puţin două accidente grave pe care le-ar fi avut fiul lui Gino Iorgulescu în trecut:

*Primul s-ar fi petrecut în Elveţia, în perioada studenţiei. Atunci, Iorgulescu jr ar fi făcut praf maşina sa, un Nissan GT-R, de 100.000 de euro.

*Al doilea accident ar fi avut loc în Italia la volanul unui Ferrari.

Sursa citată a menţionat că, după aceste două accidente, Mario Iorgulescu ar fi acceptat să meargă la o clinică de dezalcoolizare, la insistenţele tatălui său, cu promisiunea că, la ieşire, va primi o maşină scumpă. 

De aici, ar fi apărut acel Aston Marin de 300.000 de euro cu care Mario a intrat pe contrasens, provocând decesul lui Daniel Vicol, cu doi copii acasă. 

CITEŞTE ŞI:

Mario Iorgulescu, un consumator înrăit de cocaină: Apar noi detalii despre viaţa celui care a provocat un accident mortal

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

Mario Iorgulescu a nenorocit o familie! Tatăl victimei: „Copilul meu era aruncat pe jos. După o oră mi s-a spus că e mort“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite