Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noile detalii care apar după accidentul rutier în care Daniel Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii, şi-a pierdut viaţa, sunt de-a dreptul groaznice.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu (24 de ani) e doar unul dintr-o lungă listă cu astfel de cazuri în care oameni nevinovaţi îşi pierd vieţile din cauza unor imbecili.

De fiecare dată, e devastator să citeşti reacţiile celor care au de suferit după asemenea cazuri. Vorbim despre oameni pentru care viaţa nu va mai fi niciodată la fel. Un astfel de accident lasă urme adânci, inclusiv în rândul celor care au fost prezenţi la faţa locului, când s-a produs nenorocirea. Prosport.ro a redat declaraţiile unui individ care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a văzut cum maşina lui Daniel Vicol (24 de ani), un Audi, a fost lovită frontal de un Aston Martin condus de Gino Iorgulescu, drogat şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ce a povestit martorul ocular?

*Accidentul s-a produs în faţa mea. Eu mă aflam cu maşina în spatele băiatului cu Audi (n.r. – victima Daniel Vicol). L-am văzut cum a zburat din maşină. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat să mai clipească o dată. Era întins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot să descriu ce am văzut, a fost horror.

*M-am dus la el şi i-am zis: «Dacă trăieşti şi mă auzi, te rog să clipeşti!». A apucat să mai clipească o dată şi…gata! 

*M-am dus către cealaltă maşină. L-am scos din maşină pe Mario ca să nu ardă de viu. Repeta continuu că îl doare. Cred că din cauza centurii şi-a fracturat cutia toracică. Am făcut rost de o sticlă şi i-am dat lui Mario apă, apoi au venit şi ajutoarele.

CITEŞTE ŞI:

Mario Iorgulescu a nenorocit o familie! Tatăl victimei: „Copilul meu era aruncat pe jos. După o oră mi s-a spus că e mort“

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

Gino Iorgulescu a primit două întrebări devastatoare pe Facebook: Postarea acidă a unui jurnalist de investigaţie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite