Mario Iorgulescu se reface în Italia: S-a trezit din comă, mănâncă, vorbeşte. Ce şanse sunt să fie adus în România

Mario Iorgulescu se reface în Italia: S-a trezit din comă, mănâncă, vorbeşte. Ce şanse sunt să fie adus în România

La 8 septembrie, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident mortal, intrând pe contrasens pe şoseaua Chitilei. Apoi, la 25 septembrie, tânărul de 24 de ani a fost scos din ţară.

Mario Iorgulescu a fost internat la o clinică de la Milano şi starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit vizibil, după cum au confirmat şi medicii italieni. Deocamdată însă, nu e clar când şi cum va fi adus înapoi în ţară. Potrivit Antena Stars, medicii au fost chestionaţi de anchetatori despre situaţia lui Mario Iorgulescu.

Prin ordin european de anchetă, au fost solicitate informaţii privind starea pacientului. Concluzia? Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, a fost deconecat de la aparate, mănâncă, vorbeşte şi e vegheat de familie. Deocamdată însă, audierea sa nu e posibilă, după cum le-au transmis procurorilor cei de la clinica de la Milano: „În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă şi prin consecinţă nu este permisă interacţiunea. De la internare şi până acum starea sa prezintă îmbunătăţiri“.

Victima lui Mario Iorgulescu, Daniel Vicol (24 de ani), a murit pe loc, lăsând în urma sa doi copii.

În urma rezultatelor de la Institutul de Medicină Legală, s-a stabilit că Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de şi 1,96 g/l de alcool în sânge şi consumase cocaină în noaptea accidentului. 

CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: