Mario Iorgulescu îşi revine: Familia nu i-a spus că a omorât un om. Cum vrea să procedeze tatăl său

Mario Iorgulescu îşi revine: Familia nu i-a spus că a omorât un om. Cum vrea să procedeze tatăl său

Gino Iorgulescu (stânga), alături de fiul său

Cel a care provocat un accident cumplit, în urma căruia Daniel Vicol (24 de ani) a murit pe loc, pare că a depăşit momentul critic, după mai multe zile în care a fost conectat la aparate la Terapie Intensivă.

Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a zbătut între viaţă şi moarte şi, la un moment dat, s-a scris că organele sale au început să cedeze. Acum însă, potrivit ultimelor informaţii furnizate de jurnaliştii de la redactia.ro, fiul lui Gino Iorgulescu pare că a depăşit momentul critic.
 
Mario Iorgulescu şi-ar fi mişcat mâna şi ar fi reuşit chiar să comunice cu familia sa. El şi-ar fi adus aminte de accidentul pe care l-a provocat, însă, deocamdată, părinţii i-au ascuns faptul că, în urma acestei nenorociri, şoferul unui Audi, Daniel Vicol, şi-a pierdut viaţa.
 
Gino Iorgulescu vrea ca fiul său să aibă, mai întâi, câteva întâlniri cu un psiholog şi abia apoi să fie informat de ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului.
 
Mario Iorgulescu riscă de la 1 la 5 ani de închisoare doar pentru faptul că s-a suit beat la volan. În plus, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: